Våra tjänster

Vi erbjuder isolering som är en miljövänlig, klimatsmart och effektivt.
Det är en bra investering för både dig och klimatet. En investering som kommer hålla hus och väggar välisolerade vilket ger en mindre energiförbrukning.

Sprutisolering

I denna sektion berättar vi bland annat vilka fördelar du får ta del av vid sprutisolering, om du kan sprutisolera själv och vilka faktorer som påverkar det pris du betalar. 

Tilläggsisolering

Att tilläggsisolera är ofta en bra idé. Här berättar vi bland annat varför många väljer att tilläggsisolera, samt vilka fördelar du får ta del av om du tilläggsisolerar. 

Stommar i lättbalk

Det är populärt att bygga med stommar i lättbalk. I denna artikel berättar vi varför så är fallet, samtidigt som ger dig exempel några av de många byggprojekt som lämpar sig särskilt väl för stommar i lättbalk.

Träfiberisolering

Att använda sig av träfiberisolering är en bra idé. Så i denna artikel berättar vi först vad träfiberisolering är, och därefter vilka fördelar detta isolermaterial ger dig. 

Cellulosaisolering

I denna artikel går vi rakt på sak. Vi förklarar först vad cellulosaisolering är, och därefter vilka egenskaper och fördelar denna isoleringstyp ger dig.

Vanliga frågor om isolering:

Träfiberisolering är det mest miljövänliga alternativet. Men även cellulosaisolering är ett mycket miljövänligt material.

Diffusionsöppen duk fungerar förenklat som en goretex jacka. Den kan transportera ut fukten samtidigt som det inte kommer in någon fukt så att du är torr och varm innanför.

Tänk dig att du står på fjället en blåsig dag med en hellyhansen på dig då fryser du men om du tar på en tunn goretex jacka utanpå så behåller du värmen och fukten kan ändå transporteras ut.
Plast eller diffusionsöppen duk? Vad springer du helst i eller har på dig när du är ute och motionerar?

Regnrock=plast  Diffusionsöppen duk= Goretex

Våra leverantörer:

Har du frågor eller önskar en offert?